Pony of paard huren voor in de vakantie!

Hoe gaat dat in zijn werk.

In de vakantie kun je voor een week een pony of paard huren naar keuze. Wie als eerste een pony of paard kiest heeft natuurlijk het meeste recht op die pony of dat paard.
In z’n week mag je 7 x rijden. Je kan ervoor kiezen om 7 x in een groepsles mee te rijden, maar je kan er ook voor  kiezen om (maximaal 3x) vrij te rijden. De andere dagen moet je dus in een les naar keuze meerijden .
De pony staat tot je beschikking tot ongeveer 16.00 uur behalve op zaterdag.
Door de weeks beginnen namelijk de groepslessen na 16.00 uur en dan zal je pony of paard eventueel in de les mee moeten lopen .

Wat mag je nog verder allemaal doen?

Veel knuffelen,tutten en natuurlijk lekker poetsen. Als het rustig is mag je eventueel in de poetsplaats staan maar als het druk wordt en er willen pensionklanten staan zul je ruimte moeten maken. Let wel goed op want de pony’s en paarden zijn dit niet gewend dus niet elke pony of paard wil graag in de poetsplaats staan.  Denk dus aan de veiligheid. Lukt dit niet? poets dan gewoon lekker op stal.Belangrijk is ook dat je alles netjes achter laat. Dus heeft je pony of paard staan mesten dan moet je dit wel opruimen.

Kosten?

Een week half pension kost 125.00 euro voor een pony en 145.00 euro voor een paard.

Opgeven?

Bij de balie of via per email kan er opgegeven worden in welke week je een pony of paard wilt huren. Ook zal je dan door moeten geven welke pony/paard je graag deze week wilt verzorgen. Dan wordt er gekeken of deze nog beschikbaar is.

Email is: activiteiten@meers-paarden-centrum.nl

Print Friendly, PDF & Email
Facebook IconYouTube IconTwitter IconGoogle+