Handelspaarden Emilio

 • Naam: Emilio
  Geboortedatum: 26-4-2009
  Geslacht: Ruin
  Kleur: Bruin
  Schofthoogte: 1.68 m.

 

 • Emillio beschikt over 3 zeer goede gangen en toont een grote werkwilligheid.Emillio is makkelijk in de omgang, heeft geen stalgebreken en is braaf bij de hoefsmid.Emillio’s vader, Uphill, is een fijn dressuurpaard met een goed karakter en een veel werkwilligheid. Op het KWPN juryrapport bij zijn goedkeuring werd Uphill omschreven als “een energieke, betrouwbare hengst, Uphill heeft veel bereidheid om te werken en laat zich ruim voldoende bewerken”.De vaderlijn staat garant voor beweging en sport, en zorgt voor veel volbloed door de hengsten: Appolonius xx, Cartoonist xx, Uppercut xx en Courville xx. Uphill’s vader Oscar is in 2009 succesvol uitgebracht in de Lichte Tour dressuur.

  Uit Uphill’s moederlijn komen meerdere Z-dressuurpaarden, ster- en keurmerries. Zijn volle zus Whistly werd Nationaal Kampioen bij de KWPN ‘Keur & Elite’ merries en zijn volle zus Ballerina Ceroon scoorde 85½ punten voor haar IBOP en werd 5e in de kopgroep van de dressuurmerries op de Nationale merriekeuring.

 •  Filmpje:
 •  Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken kunt u contact opnemen met Mieke Verkaik. Meers Paarden Centrum in Nieuw Vennep mail naar: handel@meers-paarden-centrum.nl

 

Meers Paarden Centrum
Manege in Nieuw Vennep, Hoofddorp & Haarlemmermeer
2152 NA  IJweg 1273

Print Friendly, PDF & Email
Facebook IconYouTube IconTwitter IconGoogle+