FNRS zitcompetitie

Gepubliceerd mei 26, 2014 in Geen categorie
FNRS zitcompetitie

FNRS zitcompetitie gaat van start op Meers Paarden Centrum

Meers Paarden Centrum organiseert op 29 juni 2014 een van de twaalf regiofinales van de FNRS Zitcompetitie. Alle ruiters strijden hier om zich te kwalificeren voor de volgende ronde richting de titel “Bestzittende FNRS Manegeruiter van 2014”. De FNRS Zitcompetitie vindt dit jaar voor de elfde maal plaats.

Na verschillende selectiewedstrijden gaat de FNRS Zitcompetitie nu echt van start. Door het land worden op twaalf locaties de regiofinales georganiseerd. Op deze regiofinales worden de deelnemers geselecteerd die door mogen naar de kwartfinale bij Manege Thielen in Tilburg of Ruitersportcentrum Kraaij in Nijkerkerveen. De kwartfinales worden verreden op 7 september 2014 en de winnaars gaan door naar de halve finale op Horse Event 2014.

Op zondag 29 juni wordt door Meers Paarden Centrum ook een van de regiofinales georganiseerd. Om tien uur gaan de eerste ruiters de baan in om de speciale zitproef te gaan rijden. Aan het einde van de dag worden niet alleen de ruiters bekend gemaakt die door gaan naar de kwartfinale, maar ook de speciale prijs voor het “Bestzittend FNRS Ruitersportcentrum” van de regio uitgereikt.

Het belooft een spannende dag te worden met veel paarden en pony plezier. U bent deze dag van harte welkom.

 

Meers paarden Centrum
Manege in Nieuw Vennep, Hoofddorp & Haarlemmermeer
2152 NA  IJweg 1273
Tel: 0252 – 234325
Email: info@meerspaardencentrum.nl

Share on:

Facebook IconYouTube IconTwitter IconGoogle+
%d bloggers liken dit: