Ruiterkamp Otterlo

ponykamp 2013 3

Ruiterkamp 2013.
Gezellig met de groep genieten van het heerlijke weer, omgeving en natuurlijk de paarden!

Ieder jaar gaan wij met onze eigen paarden en pony’s op ruiterkamp. Dit wil zeggen dat wij ieder jaar naar een locatie ergens in Nederland gaan.

We gaan dit jaar wederom naar Otterlo. Het is een super mooie accommodatie in een zeer mooie bosrijke omgeving.
De accommodatie ligt aan rand van de bossen. Je kan er geweldige buitenritten maken, zonder dat je eerst langs een openbare weg of andere wegen hoeft.

Locatie: Kampeerboerderij Peppelenburg
Adres: Apeldoornseweg 186, 6731 SC   Otterlo
Website: www.peppelenburg.nl

Wat houdt een ruiterkamp in?

We gaan met onze eigen pony’s en paarden naar de locatie.
Daar vermaken we ons met o.a. buitenritten, spelletjes met en zonder pony’s/ paarden en puzzeltochten. Natuurlijk zitten wij niet de hele dag op de paardenrug, maar ondernemen we ook diverse dingen zoals een dropping, een middagje zwemmen (als het weer het toelaat) en natuurlijk hebben we een gezellige bonte avond !

Wie mogen er mee op ruiterkamp?

Iedereen met voldoende rijervaring die bij het Meers Paarden Centrum rijdt of een paard c.q. pony bij ons in pensionstalling heeft staan.

Ruiterkamp 2014

Dit jaar is onze keuze weer gevallen op accommodatiecentrum Kampeerboerderij Peppelenburg. Voor de paarden is er genoeg weidegang en ook boxen zijn er genoeg aanwezig. We zijn zeer gecharmeerd van de omgeving en de uitrij mogelijkheden.

Er zijn verschillende slaapzalen met totaal 60 slaapplaatsen. De wc’s en douches zijn netjes en voldoende aanwezig. De slaapzalen en een deel van de douches en wc’s zijn op de bovenste verdieping, de rest van de zalen zijn op de begane grond. De grote keuken, maar ook de eetzaal, recreatiezaal en zithoek zijn netjes en ruim opgezet. Het terras is met openslaande deuren makkelijk te bereiken dus bij mooi weer kunnen we natuurlijk ook heerlijk buiten zitten, en daar zit ook een soort speelweide aan vast zodat we daar ook een deel van de spelletjes buiten kunnen worden. We hopen natuurlijk op mooi weer, dat wil zeggen in ieder geval droog weer.

Brengen?

Alle deelnemers zijn op 5 juli 2014 vanaf 16.30 uur van harte welkom. Wat zijn de kosten van het Ruiterkamp? De kosten voor het ruiterkamp zijn € 335,00. Hierbij zit in begrepen alle kosten voor het verblijf, de overnachting en de maaltijden, het gebruik van pony of paard de begeleiding en deelname aan spelletjes. Niet inbegrepen zijn zakgeld voor snoep, souvenirs, ansichtkaarten, telefoonkosten enz. U dient een aanbetaling te betalen van € 135,00. Pas na ontvangst van de aanbetaling is deelname definitief. Wij verzoeken u vriendelijk het resterende bedrag van € 200,00, voor 15 juni 2014 over te maken. Dit kunt u doen naar Postgironummer:  NL55 INGB 0004 9333 23 t.n.v. Meers Paarden Centrum in Nieuw Vennep.

Gezondheidsverklaring

Voor het ponykamp moeten wij in bezit zijn van een gezondheidsverklaring van uw kind. Mocht u deze nog niet ingevuld hebben, verzoeken wij u deze zsm in te leveren op de manege. U kunt de gezondheidsverklaring vinden op de internetsite onder het kopje ruiterkamp.

Wat moeten we zelf meenemen?

  • Slaapzak of lakens en sloop + kussen
  • Paardrijkleding en poetsspullen
  • Gewone kleding en toiletspullen
  • Zwemspullen
  • Zaklantaarn
  • Bestek, bord, beker
  • Thee en handdoek
  • Halster, halstertouw en poetsspullen
  • Zet wel overal je naam op!
  • En natuurlijk een goed humeur!

Ophalen

Op zaterdag 12 juli 2014 kunt u om 10:00 uur uw kind weer ophalen en vermoeid maar hopelijk voldaan mee naar huis nemen. We hopen dat de kinderen er net zoveel zin in hebben als wij. Mocht u over bovenstaande nog vragen hebben, kunt u altijd bij de instructrice terecht.

ponykamp 2013 4

Pimp my pony, Ponykamp 2013

Inschrijven Ruiterkamp Otterlo

Uw naam*:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Geboortedatum:
Rijervaring:
Gezondheidsverklaring :
Uw email*:
Uw telefoon nummer*:
Uw bericht:
 

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook IconYouTube IconTwitter IconGoogle+